2e Aupair jaar, Au pair

Week 102

Wij zijn fan van de Englewood Library! Een van de vele bibliotheken die niet ver zijn van ons huis! De komende 4 maandagen hebben zijn een STEM programma. Een science middag georganiseerd door studenten van de Denver University, speciaal gericht op kinderen in de leeftijd 4-8. Super leuk en interessant vinden ze het!

Deze week stond het in het teken van zure en base, en wat er gebeurd in bepaalde situaties. De oudste 2 hadden alle aandacht voor de studenten en de professor en stonden te trappelen bij een experiment met droog ijs!

IMG_7631.JPG

Ik ben nog nooit iets vergeten voor de kids… Tot deze woensdag. Ik had de jongste 2 in de auto gezet om de oudste op te halen en met dat ik de jongste in de drager stop voel ik ineens een sok…. woeps, Lisa was vergeten zijn schoenen aan te trekken! Ik had hem wakker moeten maken en daar was hij natuurlijk niet blij mee, begrijpelijk. Vervolg, een duur lang de schommel duwen aangezien hij niet kon rond rennen op sokken.

Donderdag ochtend hadden wij de oudste naar school gebracht en hadden we (Colette en ik) nog wat tijd over voordat we een klasgenoot van Colette zouden ophalen. Even een snelle stop bij Starbucks! Het was heel koud (-6) en dus tijd voor thee! Ik een grote kop, en daarbij vraag ik dan altijd een kleine kop met koud water en mix dit zodat ook Colette thee kan drinken zonder haar mond te verbranden. En de thee rook zo lekker dat de lege beker met theezakjes erg populair was op de achterbank!

IMG_7661.JPG

Vrijdag ochtend was het tijd voor de tandarts. Iets wat voornamelijk de jongens niet leuk vinden. Samen met mijn hostmom zijn we gegaan zodat we beide tussen de kids in konden zitten. Hier in de praktijk hebben ze 1 ruimte met 3 stoelen waar boven een TV hangt. Ideaal als de kids een half uurtje moeten liggen met spul op hun tanden!

GROOT NIEUWS!
Mijn familie heeft mij genomineerd voor “Aupair of the Year”! Eind Februari komt de top 10 uit, en wie weet…? Ik hoorde via mijn LCC dat er z’n 500 aupairs waren genomineerd dit jaar. Mijn familie heeft naar mijn mening een ijzersterk essay geschreven, niet alleen over aupair zijn voor mijn familie maar ook over het bouwen van een community. Dus wie weet! Vorig jaar heb ik mijn familie genomineerd en maakte wij het tot de top 10! En wie weet… Meer nieuws over een week of 4

Dit weekend niet veel bijzonders gedaan, again.. geld sparen. Veel films gekeken met vriendinnen. Zondag avond nog wel uit eten geweest bij de Cheesecake Factory! Dit om de verjaardag van een vriendin te vieren! Ze werd 21, en dus legaal om alcohol te drinken… Helaas! In amerika zijn er 2 soorten rijbewijzen. Een voor onder en een voor over de 21. Nu had zij een voor onder de 21 en laten ze je, ook al ben je 21, geen alcohol bestellen. Zucht, en natuurlijk had ze niet haar paspoort mee….

Amerika en haar regels, soms snappen we ze niet en lachen we er hard om!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.