2e Aupair jaar, Au pair

Week 103

The Aupair Starter Pack:

IMG_7729

Deze moest ik even delen! Hilarisch en ik zag deze samen met een vriendin voorbij komen en we kwamen niet meer bij! En het erge is nog, veel klopt ook echt! Ik draag dan wel geen zonnebril, omdat ik niet feest, maar meer omdat ik het nooit bij mij heb.
Thee! Het red mijn leven hier! haha Vele zijn verslaafd aan koffie, ik drink thee waar extra cafeïne in zit. Tja, je moet ergens van wakker blijven als de kids je om 6.30 al recht boven mijn kamer lopen te rennen!
Dikke truien I LOVE IT! Ik kan wel zeggen dat ik verliefd ben op truien, ze zitten gewoon zo lekker warm! Hier loopt iedereen in een trui buiten in de zon, dat is genoeg! Geen jas meer nodig
Schoenen… mmm Ik heb echt niet altijd nieuwe schoenen, maar ze zijn inderdaad wel VEEEL goedkoper dan ik gewend ben in Nederland!
Rommelig haar, ja soort van. Snel in een staart want dat opstaan 10 minuten voordat ik moet beginnen is toch wel echt waar, whoeps.
Marry Poppins bag, ik hou van de benaming! Ik heb hier een eigen luier tas en er zit inderdaad van alles in… Je kan het zo gek niet bedekken of ik heb het wel, of heb iets vergelijkbaars.
Mobiele telefoon… Ja, altijd bij de hand! En het is zeker waar als ik zeg dat zeker 50% fotos van de kids zijn, en 30% van trips… Die laatste 20% zijn dan alleen foto’s van mij en vriendinnen. Die dronken foto’s zul je niet vinden op die van mij.

Deze week heb ik mijn Tax formulier ingevuld, slik… Ook hier in amerika moet ik gewoon belasting betalen over mijn inkomsten… Schade van 2017 is $613, zucht. Formulier ligt klaar, het geld moet nog even uit de lucht komen vallen.

Veder deze week is er weinig bijzonders gebeurd. Kids naar school, playdates en bezoek aan de bibliotheek natuurlijk!

Zaterdag hebben wij een film avond gehouden met “the old Squad” Afgelopen zomer trouwde een van ons “kwartet” en verhuisde toen met haar man naar Atlanta. Zij is voor een week terug in Denver om zaken te regelen en dus was het tijd voor een ouderwets film avondje! En ze name toch een lekker toetje mee!!!

IMG_7796.JPG

Ook kreeg ik mijn Pin binnen van mijn nominatie!

IMG_7800.JPG

Mijn LCC nam mij zondag mee voor ontbijt als felicitatie van mijn nominatie, en om weer is even lekker bij te kletsen! Eens in de zoveel tijd zitten we eens samen en bespreken wij vanalles. Ze vind het heerlijk om met iemand te kletsen die het “aupairwereldje” berijpt, inplaats van haar man die met liefde luistert maar geen idee heeft.

Zaterdag avond heb ik gewerkt en mocht ik zelf koken voor de kids en mijzelf. We hadden nog broccoli en kip over dus heerlijk gegeten!

img_7810.jpg

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.