2e Aupair jaar, Au pair, Au Pair Meetings

Week 104

2 jaar! Wie geloofd het nog! Tijd vliegt, dat is 1 ding wat zeker is! Na deze week nog 5 weken genieten en dan zit het erop …..

Maandag zijn we weer met zn alle (lees kids/oma/en ik) naar STEM geweest! Het science project in de bieb! Deze keer science met snoep! Skittles die verkleuren, mentos in cola en dat soort proefjes!

S’avonds was de oude bende van ellende weer compleet! We zijn een jaar lang met 4 aupairs een hechte groep geweest. Tot in Juli een van de meiden ging trouwen. Zij verhuisde binnen 2 weken met haar man naar Atlanta ivm werk. En hoe tof is het dat ze nog even snel langs kwam voordat we weer uit elkaar zouden gaan! Franzi haar extending zit erop, en ook ik vertrek bijna. Heerlijk gegeten met zn 4’en bij de Cheesecake Factory!

IMG_7934.jpg

Veder weinig bijzonders gedaan met de kids. Woensdag met valentijnsdag een speciale liefdes lunch gemaakt voor E, sandwich in de vorm van een hard en aardbeien met chocola! Hoe maak ik iemand blij :) klein briefje erbij en dat moet wel goed komen!

Vrijdag avond heb ik een super leuke avond gehad! Mijn nieuwe LCC (begeleider hier) speelt in een band en oefenen elke vrijdag avond. Doordat zij nieuw in de band is (ze woont hier pas 5 maanden) hadden ze nieuwe foto’s nodig voor de website! En nu wist ze dat ik fotografie erg leuk vind! Lisa maakt foto’s en als bedankje zou zij mijn meeting van Februari betalen :)

Zaterdag had ik de aupair meeting van mijn nieuwe LCC groep, Indoor Rockclimbing! We begonnen met een cursus om het knoppen en alles te leren en dit werd vervolgd met een test. Geloof het of niet, maar ik was de enige met een 100% score en dus mocht ik alleen klimmen en andere mensen begeleiden met klimmen. Als “herkenning” kreeg ik een gele sticker op mijn harnas zodat dit duidelijk was voor andere klimmers. De rest van de groep kreeg een oranje sticker wat betekend dat zij moeten worden gecheckt door iemand anders voordat ze mogen gaan klimmen. Flinke smakkerd gemaakt tegen de muur met een blauwe plek tot gevolg… Wel een super leuke dag gehad!

Zondag nog een aupair meeting! Dit keer van mijn oude LCC groep. Ik had deze samen met mijn LCC georganiseerd, dus wilde super graag mee ook al was het niet meer mijn groep. Escape room! En YES! we hebben het gehaald! met nog 6;30 op de klok te gaan hebben wij Denver gered van een chemisch aanslag! :) AUPAIR POWER!!!

IMG_7915

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.