2e Aupair jaar, Au pair

Week 106

Ik ben druk! Druk met solliciteren! Dus tijd voor een nieuwe profiel foto met een kind in mijn favoriete levensjaar! De aller jongste! Wie weet, hoop toch zo erg dat het lukt! Gastouder worden bij een jong gezin, of eigelijk 2 gezinnen. Meer info volgt snel hopelijk!

IMG_8074.jpg

Deze week veel playdates met een Nederlandse aupair. Zij verhuisd dit weekend naar California, dus nog even gezellig spelen! Wij hebben kids in dezelfde leeftijd, en het is altijd super gezellig!

Veder deze week niet veel bijzonders gedaan, een ochtend in het children’s museum met de jongste en geloof het of niet, niks gepland we waren daar met 6! aupairs!! zonder dat we het van elkaar wisten! Super gezellig!

Zaterdag zou ik samen met een aupair naar de Ice Castles in Dillon gaan. Een prachtig dorp op z’n 1,5/2 uur rijden van denver. Helaas was het weer al een paar dagen best goed, en is het dus gaan smelten. Gevolg was dat het gesloten zou zijn tot 5 ipv tot 12, en wij hadden natuurlijk net tickets voor 4 uur… zucht. Maar ik had de auto van oma kunnen lenen (wij hebben geen goede auto’s voor de bergen…) en zij wij dus maar lekker wezen hiken vlak bij evergreen! Maxwell Falls. En tja, het was een last-minute beslissing en we waren even vergeten het een en het ander te checken. Gevolg was dat we op de verkeerde parkplaats stonden en dus 6,5 km moesten lopen naar de falls ipv 2… whoepsie… Prachtig was het wel! Dat is zeker!!

Zondag was “The Day”. Verhuisdag… Nog een paar dagen en de nieuwe aupair komt aan in denver. Mensen vragen hoe ik me voel… Please, vraag het niet… Alle emoties dat een mens kent gieren nu door mijn lijf… Zucht. Hoe erg ik ook van mijn familie hier hou, ik ben wel toe aan mijn eigen leventje. Mijn eigen privacy, en vooral het niet meer 24/7 op het werk zijn. Ik heb echt genoten van 2 jaar lang aupair zijn, maar het breekt je op een bepaald moment. Toe aan gewoon even je eigen leven hebben zonder werkgevoel te hebben als je vrij bent en thuis rond loopt.

Wat ik wel kan melden is dat ik met 2 bureaus heb geskyped deze week ivm het worden van gastouder. Via een andere aupair kwam ik oa in aanraking met oppas madelief. Via hun ben ik weer in contact gekomen met een gezin, en heb ik ze ook direct dit weekend gesproken! Zeer positief! Van beide kanten, volgende week gaan we weer skypen! En wie weet… Dan heb ik voor de ene helft van de week werk! Dan zou ik voor de andere dagen in de week een tweede gezin nog moeten vinden. Maar het voelt zo lekker!

Het skypen was trouwens best gek, het voelde precies zoals het 2 jaar geleden ging maar toen voor een gezin in Amerika! Hoop volgende week meer te kunnen melden over het gedeelte werk! Want tja, die kamer is al gevonden en heb ik al een paar keer in gedachten ingericht!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.