2e Aupair jaar, Au pair

Week 108

Wat een gekke week. Ik weet niet echt hoe ik deze laatste werkwerk goed kan omschrijven. Zoals ik in mijn vorige blog al zei, het voelt zo gek om mijn kids uit handen te geven..

Dinsdag was de eerste dag dat ik de jongste niet naar bed bracht, maar mijn hart brak… Het enige dat ik hoorde was hem roepen naar mij… zucht, adem in adem uit. Dat gevoel valt echt niet te beschrijven.
Toen hij wakker werd van zijn dutje was ik er. De nieuwe aupair was C uit school aan het halen. Gewoon even lekker op de bank met hem knuffelen. Deze week kan ik steeds vanuit het niets beginnen te janken, en ook nu weer. Wat ik ga ik ze missen!

Vrijdag had ik mijn eerste date! En met een jongen! Umh, ja met de jongste. Ik neem de komende week alle kids een keer alleen mee op stap om nog 1 keer iets leuks met ze te doen. En aangezien ik hem alleen had vanochtend gingen we op een Starbucks date! Super gezellig, samen aan de strawberry juice, zoals hij het dan noemt!

IMG_0239

Vrijdag middag was het tijd voor mijn afscheids kado!!! Ik wil al heel lang een tattoo zetten, en die is er nu! Vrijheid, je eigen weg kiezen, en 3 bloemen aan de tak voor mijn 3 kids hier. Soms waren het kleine draakjes, maar het zijn en blijven mijn hostkids!

Daarna nog lekker geluncht met mijn hostmom, even wat tijd alleen.

Zaterdag was mijn goodbye dinner. Gewoon de familie, oma en ania. Lekker en gezellig mijn favoriete dinner: Steak, tots, kale chips en een heel lekker toetje!

Zondag mijn koffers voor een groot gedeelte ingepakt en het past! 2 koffers van beide 32 kilo zijn vol… Nu alleen nog wat laatste dingen donderdag, zodat ik vrijdag dan echt kan vertrekken… Komt nu wel heel dicht bij…

-X- Liefs Lisa

Een gedachte over “Week 108”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.