Au pair, Back home

Long time – no see

En het is een goed teken hoor, geloof me!

Het begin was hectisch, geen structuur in mijn weken en ik werd er compleet gek van. Het is heel gek om weer 24/7 Nederlands om je heen te horen, ik denk nog volledig in het engels en dit maakt me ook ergens weer heel moe, het constant vertalen in je hoofd terwijl je beide talen heel goed kan… Het is iets heel aparts

Mijn eerste maand stond vooral in het teken van mensen weer zien na 2 jaar, werk erbij zoeken want het werken voor 1 gezin is natuurlijk niet voldoende… En daarnaast gewoon bijkomen van 2 jaar. Het was echt een super ervaring, maar nu moet alles nog een pl kje krijgen.

IMG_1251Ik kan zeggen dat na 1 à 2 maanden ik eindelijk een normaal schema had… ma/di/wo voor een nieuw gezin werken (2-ling van 6 maanden & 2,5 jarige), do/vr werk ik voor Picnic en breng ik dus boodschappen rond (niet waar ik voor heb geleerd, maar blijf zoeken naar een tweede gezin!) en daarbij geef ik elke 2/3 weken een presentatie voor het aupair bureau! Heerlijk mij succes verhaal delen, en nieuwe aupairs net zo enthousiast maken als dat ik was voordat ik begon aan dit mega avontuur!

fullsizeoutput_798

Van het zomer ben ik met papa en mama (en Joska gedeeltelijk) lekker naar Texel geweest. En daarnaast lekker gescheurd op mijn scooter! Niet te geloven hoe blij ik ben met dat ding!

Nog 2,5 maand en dat zit 2018 er gewoon al weer op! Ongelofelijk hoe snel een jaar kan gaan, voor mijn gevoel was het gisteren dat we op 16th street in Denver oud en nieuw aan het vieren waren in die ijzige kou!

Komende maanden heb ik ook nog lekker 2 tripjes gepland! Nog 1 week is alleen onbekend! Ik heb het reizen gemist, en doordat ik totaal geen idee had waar ik heen wilde heb ik een surprise vakantie geboekt! Het zuiden is mijn bestemming, maar veder…? 5 dagen er even lekker tussen uit!
Daarnaast ga ik in December ook nog voor een lang weekend naar Polen! Ania (beste vriendin aupair) is ook weer terug thuis, en dus wordt het tijd dat we elkaar weer eens opzoeken!!

Oh, en die heimwee…. In Amerika nooit last van gehad… Ze vertelde mij dat een aupair gemiddeld 25% van je tijd dat je weg was weer nodig hebt om te “landen” in je eigen land… Dat geloof ik wel, maar nu ervaar ik pas echt wat heimwee is… Soms vanuit het niks kan het mij zo overvallen … Heel gek is dat… Komt goed! Missen mag! Zij missen mij ook, hoor van mijn host moeder uit Amerika!

Snel sparen en op vakantie gaan!

-X- Liefs Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.